10 Aralık 2015 Perşembe

İletişim Yayınları’nın Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi 2016 çıktı…

İletişim Yayınları’ndan resimli, edebiyat tarihinden seçme bilgilerle yepyeni öyküleri bir arada sunan, Türkçe edebiyat takvimini daha önce hiç almadıysanız çok şey kaçırmışsınız demektir.

Bu takvim 11 farklı çizerin çizgileriyle ve 60’tan fazla yazarın katkısıyla hazırlanıyor. 365 günün her birinde edebiyat tarihine, yazarlara, eserlere dair bilgiler vermesiyle nostaljik takvimlere benziyor. Türkçe edebiyatın en seçkin isimleri bu takvimde hikâyelerini anlatıyor ve  karşınıza yepyeni öykülerle çıkıyorlar. Ayrıca farklı farklı kitaplardan seçilen alıntılar, size okumadığınız birçok eser hakkında fikir vererek “edebî keşifler” yapmanızı sağlarken; çizerlerin öykülere eşlik eden illüstrasyonları, yaratılan tiplemeler, karikatürler ise okuma zevkinizi artırıyor.

2016 Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi, yıl boyunca kitap kurdu okurların elinden düşmeyecek, hem okumak hem de saklamak isteyecekleri bir derleme bence...

YAZARLAR: Alper Atalan, Akif Kurtuluş, Alper Canıgüz, Aybars Yanık, Ayşe B. Kaban, Aziz Tuna C., Barış Uygur, Baybars Tekatlı, Behçet Çelik, Berna Durmaz, Burcu Aktaş, Burhan Sönmez, Bülent Çallı, Bülent Yıldız, Defne Tarman, Deniz Arslan, Duygu Çayırcıoğlu, Ekin Can Göksoy, Ekrem Solgun, Elif Key, Emrah Polat, Emre Bayın, Erman Çağlar, Figen Şakacı, Gamze Güller, Gaye Boralıoğlu, Giray Kemer, Hakan Bıçakcı, Hasan Ali Toptaş, Işıl Kocaoğlan, İlyas Barut, Jaklin Çelik, Kemal Varol, Kerem Işık, Kıvanç Koçak, Levent Cantek, Leyla Burcu Dündar, Mahir Ünsal Eriş, Melike Uzun, Memo Tembelçizer, Murat Başekim, Murat Gülsoy, Murat Menteş, Murat Uğurlu, Mustafa Çiftci, Necdet Dümelli, Ömer Ayhan, Pelin Buzluk, Pertev Başgöz, Pınar Öğünç, Sedef Betil, Senem Tepe, Serhan Ergin, Sinan Sülün, Şule Gürbüz, Turgut Ulucan, Uğur Mıstaçoğlu, Utku Özmakas, Yalçın Tosun, Yekta Kopan.

Edebiyat Takviminden bir bölüm okumak için buraya tıklayınız.

Edebiyat Takvimini Kitapyurdu.com’dan satın almak için buraya, D&R’dan satın almak için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...