9 Şubat 2015 Pazartesi

Maximum Kart'a Özel Cinemaximum'larda İlk İeansta Tüm Filmler 7 TL

Maximum Seans Özelliği
Şimdi İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarınızla* tüm Cinemaximum’larda haftanın her günü 12:30’a kadar başlayan ilk seans film gösterimleri yalnızca 7 TL!

Türkiye’nin en büyük sinema zinciri Cinemaximum’larda yalnızca İş Bankası kredi kartınızla “Maximum Seans” ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Üstelik bu uygulamadan kampanya süresi boyunca IMAX ve IMAX 3D gösterimler de dahil olmak üzere dilediğiniz kadar faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken biletinizi İş Bankası Maximum özellikli kredi kartınızla Cinemaximum gişelerinden almak!

*Ziraat Maximum Kartlar, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartları, Bankamatik Kartları, ön ödemeli kartlar, Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Kartlar kampanyaya dahil değildir.

Uygulama Koşulları:

1. Maximum Seans uygulaması, her gün saat 12:30’a kadar (12:30 dahil) başlayan ilk seanslarda ve sadece Cinemaximum gişelerinden bilet alınması durumunda geçerlidir. Saat 00:00'dan sonraki gece yarısı seansları Maximum Seans kapsamında değerlendirilmeyecektir.
2. Yalnızca İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları ile satın alınacak biletlerde 7 TL fiyat uygulanacaktır.
3. Ziraat Maximum Kartlar, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartları, Bankamatik Kartları, ön ödemeli kartlar, Şirket Kredi Kartları, Vadematik Kartlar ve Bayi Kartlar kampanyaya dahil değildir.
4. Cinemaximum gişeleri dışında (Çağrı Merkezi, MarsGate, Kiosk gibi ) alternatif kanallardan alınacak biletlerde Cinemaximum liste satış fiyatları geçerli olacaktır.
5. Maximum Seans uygulamasına IMAX, IMAX 3D film gösterimleri de dahil olup, VIP salon gösterimleri hariçtir.
6. Kampanyadan yararlanmak için herhangi bir harcama önkoşulu ya da kayıt zorunluluğu bulunmamaktadır.
7. Maximum Seans uygulamasından kampanya süresi boyunca dilediğiniz kadar faydalanabilirsiniz.
8. Maximum Seans uygulaması kapsamında alınacak biletler hiçbir şekilde ek bir promosyon veya indirim ile birleştirilemeyecektir.
9. Kampanya 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir.
10. İş Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...