30 Ekim 2012 Salı

Onlineanne Sitesi Çocuklar İçin Teknoloji Konusunda Herşeyi Biz Annelerin Yerine Araştırıyor ...

Çocuklarının yaşları 2 ve 7 arasında değişen üç Anne, çocuklar için teknoloji rehberi olarak tasarladıkları siteleriyle hizmet veriyorlar.
Bu siteyi teknolojinin, çocuklarımızın üzerindeki olumlu etkilerini arttırma, olumsuz etkilerini en aza indirme  amacı ile açmışlar. Sitelerinde çocuklar ve teknoloji konusunda kendi çocukları için edindikleri bilgileri ve yaşadıkları  tecrübeleri anne/babalarla paylaşmayı, bir bilgi ve tecrübe alışverişi platformu yaratarak eğitim ve teknoloji konusunda bilgi birikimini arttırmayı ve karşılaşılan  sıkıntıları diğer ailelerle beraber atlatabilmeyi hedefliyorlar.


Sitelerinde,  iPAD, iPhone, Android tabanlı cihazlar için çocuklara yönelik olarak hazırlanmış elektronik kitap ve oyun uygulamalarını değerlendirmekte, teknoloji/çocuk/eğitim konulu araştırma ve yazılara yer vermekteler. Bu platformun aynı zamanda uygulama geliştirenlerle kullanıcılar arasında bir köprü oluşturabileceğini ve bu sayede daha kaliteli Türkçe uygulamaları artırabileceklerini umuyorlar.
Sitenin, sağladığı hizmetler şunlardır:

-Her gün düzenli olarak yazdığımız teknoloji/çocuk/eğitim konulu yazılarımıza, çocuk ve teknoloji konusunda çıkan son araştırma ve haberlere düzenli olarak ulaşabilirsiniz.

-Yaşları 4 ile 7 arasında değişen toplam 6 çocuğa sahip üç annenin eğitim ve teknoloji, yurtdışında eğitim, çok dilli çocuk yetiştirme ile ilgili deneyimlerini öğrenebilir ve siz de deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. 

-Yeni çıkan Türkçe, İngilizce ve Almanca çocuk uygulamalarınından anında haberdar olabilir, uygulama hakkında bilgi edinebilir ve uygulamanın bizler ve çocuklarımız tarafından beğenilip beğenilmediğini öğrenebilirsiniz.

-Kendiniz uygulama incelemelerine yorum bırakabilir ve de kendi puanlanlarınızı verebilir ve de kullanıcılar tarafından en çok beğenilen uygulamalara ulaşabilirsiniz.

-İncelediğimiz uygulamaları çocuğunuzun yaşına, kullandığınız platforma, aradığınız konuya, ve/ve ya dile göre arayabilir ve beğendiğiniz uygulamalara doğrudan sitemizden ulaşabilirsiniz.

-İsterseniz sitemize üye olabilir ve de her türlü yenilikten e-mail ile haberdar olabilirsiniz.

-App Store'da sınırlı sürelerde geçerli olan indirimleri, fırsatları anında öğrenebilir ve de kullanabilirsiniz. 

-App Store'da yeterince bilgi edinemediğiniz bir uygulamayı satın almadan önce, bizden sizler için incelememizi isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...