26 Ekim 2012 Cuma

Gelişim Odaklı Oyun ve Oyuncakların Adresi ZEKİDS...

Gelişim odaklı ve eğitici oyuncaklar alanında uzmanlaşan Zekids, "Akıllı olmak artık çocuk oyuncağı" sloganıyla, İstanbul Bağdat Caddesi ve İzmir Alsancak'taki mağazalarıyla hizmet veriyor.
Sundukları oyun ve oyuncakların çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunan, öğretici ve bir o kadar da eğlenceli materyaller olmasına özen gösteriyorlar.  İthal ettikleri oyuncakların tümü ahşap, bez, kağıt gibi sağlığa zararlı olmayan maddelerden üretilmiş olup 100% sağlıklı...
Portföylerinde Fransa'dan Djeco, Belçika'dan Smart Games, Amerika Birleşik Devletleri'nden Gamewright şirketlerinin oyun ve oyuncakları bulunuyor.
Mağazalarında müşterilerine satış öncesinde ve sonrasında destek sağlamaya çok önem gösteriyorlar. Çocuklarla bire bir iletişim kurarak doğru yaşa ve ihtiyaca yönelik ürünleri belirlemek, oyun ve oyuncakların çocuk gelişimine katkıları konusunda aileleri bilgilendirmek esas görevleri arasında.
Pek çok oyuncakçıdan farklı olarak Zekids açık kutu uygulamasını kullanmakta. Bu şekilde satın almayı düşündüğünüz oyunun aynısı, kutusu açık bir şekilde önünüze geliyor, merak ettiğiniz herşeyi çocuğunuzla oynayarak öğreniyorsunuz.
Zekids’in internet sitesinde ise,  ürünleri tanıyabilmeniz amacıyla, açıklamaları oldukça detaylı olarak bulunuyor. Bu sayede oyun ve oyuncakların nasıl oynandığını, çocukların gelişimine nasıl katkıda bulunduğunu açıkça görebileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...