19 Haziran 2012 Salı

Geçen Hafta Bizim Evde “Pamuk Prenses Haftası” İlan Edildi...


Günlerden cumartesiydi ve biraz evde vakit geçirip aynı zamanda dinlenmek istiyordum ama evdeki canavarla bu pek mümkün görünmüyordu.

Herşey yabancı bir blogda bahsedilen bir fragmana bakmak için youtube'a girmemle başladı.


Youtube'da şimdiye kadar hiç çizgi film izlememiştik, kızımın biraz bilgisayarda biraz müzik dinleyip, oyun oynamak istemesi üzerine youtube'a "pamuk prenses" yazdım ve karşımıza 7 bölümden oluşan türkçe dublajlı bir pamuk prenses filmi  çıktı.


Filmi gözünü kırpmadan seyretti ve film biter bitmez ardı ardına isteklerini sıralamaya başladı:

“Anne Pamuk Prenses kitaplarımı okuyalım”
“Pamuk Prenses puzzle yapalım”
“Pamuk Prenses boyaması yapmak istiyorum”
“Pamuk Prenses CD’sini çalalım”


Hepsini aynı anda yapmak mümkün olamayacağı için “Bu hafta Pamuk Prenses haftası olsun, her akşam değişik birşeyler yapalım” dedim ve geçtiğimiz hafta Pamuk Prenses haftası olarak elimizde kitap, puzzle, boyama ne varsa yaptık.


CD eşliğinde bol bol dansedildi, puzzle defalarca yapıldı, kitaplardan biri 16 diğeri 64 sayfaydı, 16 sayfa olan defalarca, diğeri sadece iki kere okundu. Zor zamanlar için saklanan boyama kitaplarındaki Pamuk Prenses boyamaları yapıldı, print alınmış boyama sayfaları elden geçirildi, içindeki pamuk prenses boyamaları seçilip, boyandı ve şekilli delgeçten çıkan renkli kağıtlarla süslendi, odadaki panoya, dolap kapaklarına asılarak sergilendi.
Kızımın söylediğine göre sırada cadılar haftası, sindrella haftası, rapunzel haftası, hello kitty haftası ve aklımda kalmayan bir sürü hafta varJ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...