11 Mayıs 2012 Cuma

T. İş Bankası Yayınlarından Çıkartmalı Tatil Kitapları

Yaz tatiline az kaldı.

Okulöncesi dönemdeki ve ilkokula yeni başlamış çocuklar için çıkartmalı etkinlik kitapları arıyorsanız, bu üç kitabı mutlaka almalısınız.


Benim kızım da çıkartmalı kitapları çok seviyor ve son zamanlarda özellikle böyle kitapları daha çok tercih ediyor. Ayrıca bazı yayınevleri çıkartmaları tekrar tekrar çıkarıp yapıştırılabilir olarak tasarlıyor.


“1000 Çıkartmalı Tatil Kitabım” yaz boyunca çocukların elinden düşmeyecek bir kitap. İçinde 1000 adet çıkartması ve ayrıca içi boş ve konusu olan manzara resimleri var. Bu sayfaların çıkartmalarla süslenmesi çocukların kendi yaratıcılığına bırakılmış.



“123 Boyamalı Sayılar” ve “123 Çıkartmalı Sayılar” ise hem boyama kitabı hem de 200’den fazla çıkartmanın yapıştırılabileceği yerler var. Sayıları öğrenmeye başlamış çocuklar için eğlenceli bir kitap.

Etkinlik kitapları hem evde hem de gezmeye veya tatile giderken yanımıza almamız gereken kitaplar bence. Bu tip kitaplarla çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Hele hele bu etkinlik kitabı anne veya baba ile beraber yapılıyorsa çocukların daha çok hoşuna gidiyor.

Çocuklarınızın çok sevdiği başka çıkartmalı kitaplar varsa isimlerini burada tüm okuyucularla paylaşır mısınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...