20 Nisan 2012 Cuma

Akmerkez'de 23 Nisan Coşkusu Dört Gün Sürecek Özel Etkinliklerle Kutlanıyor


21 Nisan’da Çocuklar Taşları Renklendiriyor
Akmerkez'in küçük misafirleri, "Çocuk Etkinlikleri" kapsamındaki "Renkli Taşlar"
 atölyesinde içlerinden geldiği gibi taşları boyuyorlar. 21 Nisan'daki etkinlikte çocuklar taşları birer sanat eserine dönüştürüyor.
Düzenlediği renkli ve öğretici etkinliklerle çocukların vazgeçilmezi olan Akmerkez "Çocuk Etkinlikleri" kapsamında 21 Nisan'da "Renkli Taşlar" atölyesi düzenleniyor. Bu atölyede çocuklar bahçe taşlarını içlerinden geldikleri gibi boyayarak birer sanat eserine dönüştürüyorlar. Bahçeler ve saksılar renklenirken taşları, kağıt tutacağı ya da masa süsü olarak kullanmak mümkün.
Saat: 14.00-16.00
Food Court


22 Nisan’da Küçük Çiftçiler İş Başında
Akmerkez'in küçük misafirleri, 'Çocuk Etkinlikleri' kapsamında 22 Nisan Pazar günü düzenlenecek etkinlikte çiftçi oluyor… Etkinlik kapsamında buğday çimi yetiştirmeyi öğrenen çocuklar, "buğday çimi suyu"nun araştırmalarla kanıtlanmış faydalarını keşfe çıkıyor.
Düzenlediği renkli ve öğretici etkinliklerle çocukların vazgeçilmezi olan Akmerkez'de çocuklar bu hafta çim yetiştirerek çiftçiliğe adım atıyorlar. Akmerkez'in küçük misafirleri aynı zamanda "buğday çimi suyu"nun insan vücuduna olan yararlarını da öğreniyorlar.
Saat: 14.00-16.00
Food Court


Akmerkez’de 23 Nisan Kutlamaları
Akmerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları Büyük Orkestrası'nın konseri ile karşılamaya hazırlanıyor!


24 Nisan’da Çocuklar Mozaik Sanatıyla Tanışıyor
Akmerkez'in küçük misafirleri, 'Çocuk Etkinlikleri' kapsamında 24 Nisan Salı günü düzenlenecek etkinlikte mozaik taşlardan resim yapıyor. Küçük mozaik kalıplarını birleştirerek yaptıkları mozaik resimlerle mozaik sanatıyla tanışan çocuklar, yaratıcılık yeteneklerini de geliştiriyorlar.
Düzenlediği renkli ve öğretici etkinliklerle çocukların vazgeçilmezi olan Akmerkez'de çocuklar bu hafta mozaik sanatıyla tanışıyor. Mozaik kalıplarını birleştirerek mozaik resim yapmayı öğrenen çocuklar, adeta bir renk cümbüşü sunan mozaikleri yaparken renklerin eğlenceli dünyasını da keşfe çıkıyorlar.

Saat: 14.00-16.00
Food Court

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...