20 Mart 2012 Salı

Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi


Kızımın yeni bir dişi çıkacağı zaman huysuzluklar artar, kucaktan inmek istemez, hatta yemek yedirirken kaşığı bile ağzına değdirmek istemezdi.
Ben de büyüklerin, eşin dostun söylediği gibi pırasa, taze soğan denemeleri yapmıştım ama bizimkinin pek hoşuna gitmemiş ve bir daha denemek istememişti.
Geçenlerde Eti Cicibebe’nin Diş Kaşıma Bisküvisi çıkardığını okudum ve belki işe yarayabilir düşüncesiyle taze annelerle paylaşmak istedim.
“Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi, diş çıkarmaya başlayan bebeklerin ve annelerin hayatını rahatlatacak bir yenilik.
Bebeğiniz, ilk dişlerini çıkarırken dişlerini kaşıma ihtiyacı duyar ve huzursuzlaşır. Bu dönemde parmağını ya da bazı sert cisimleri ağzına alarak dişlerini kaşımaya çalışır.
Bebeğinizin kolaylıkla tutabileceği bir şekle sahip olan Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi, dişlerini güvenle kaşımasını sağlarken alıştığı ve sevdiği Eti Cicibebe lezzetiyle çiğneme alışkanlığı geliştirmesine de yardımcı olur. Eti Cicibebe Diş Kaşıma Bisküvisi, 12 vitamin ve 7 minerallidir, bebeğinizin sağlıklı gelişimine destek olur. Trans yağ içermez.
Ayrıca eti cicibebe diş kaşıma bisküvisi süt biberonunda da kolayca erir. Bisküviyi süt biberonunda eritip, sulu kıvama getirdiğinizde bebeğiniz biberonundan keyifle yer”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...