30 Mart 2012 Cuma

Çocuklar Küçük Vak Vak ile Öğreniyor



0-3 yaş ve sonrasına yönelik Küçük Vak Vak serisindeki 7 hikaye kitabında, çocuklar için çok önemli temel bilgi ve mesajları son derece çekici görsellerle birleştirilmiş.

Küçük Vak Vak, Süslü, Bıdırık ve Çıtırık’ın yer aldığı hikayelerin 0-3 yaş grubuna yönelik “Küçük Vak Vak Renkler”, “Küçük Vak Vak 1-2-3”, “Küçük Vak Vak Zıt Kavramlar” isimli kitaplarda renkler, rakamlar ve zıt kavramlar vurgulanarak, çocukların eğlenceli zamanlarının içine bilgi de ekleniyor.

Serinin sert kapak ve kalın sayfalı üç kitabı da sağlık ve güvenlik testlerinden onaylı. Kitaplar, 11,50 TL’den satışa sunuldu.


3 yaş üzeri çocuklar için hazırlanmış “Küçük Vak Vak”, “Küçük Vak Vak Yeni Arkadaş”, “Küçük Vak Vak Uyku Zamanı”, “Küçük Vak Vak Haydi Beni Bul” isimli dört yeni kitapta ise kahramanlara Anne Vak Vak ile Paytak da ekleniyor.

Şiirsel bir dilin kullanıldığı dört kitabın her biri farklı mesajlar içeriyor. Arkadaşlık, cesaret, farklılıkları kabullenme, korku ile baş etme, birlikte zaman geçirmenin verdiği mutluluk mesajlarıyla örülü hikayelerle aynı zamanda çocuklara sayısal beceri kazandırmak da hedefleniyor.

Minik toplama-çıkarma egzersizlerinin de yapıldığı kitaplar, çizeri Derek Anderson’a bir de ödül getirmiş. Çizdiği birbirinden sevimli karakterlerle kitaplara büyük bir çekicilik kazandıran Derek Anderson, Küçük Vak Vak serisi ile New York Times’ın best-seller ödülünü almaya hak kazanmış. Pearson’ın 3 yaş üstü çocuklara yönelik Küçük Vak Vak serisinin kitapları 9,50 TL’den satışa sunuldu.



İncelemek isteyenler için Idefix’te  satışta...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...