28 Ocak 2012 Cumartesi

Küçük Salonlar İçin Dekorasyon Modelleri


Evimizin çok geniş bir salonu yok. Kızım doğduktan sonra mecburen park yatak, mama sandalyesi ve oyuncak sepetlerini de salonun demirbaşları arasına katınca salon, salon olmaktan çıkmıştı zaten.

Kızım emeklemeye başladığında ise kendine zarar vermesin diye sehpayı televizyonun önüne çektik, üzerindeki aksesuarları kaldırdık. Misafirlerim için kullandığım yemek takımlarımın durduğu dolabın önüne de ikili koltuğumuzu yerleştirdik, ulaşabileceği birçok aksesuarı da dolapların içine kaldırdık. Allaha şükürler olsun hiçbir kaza da yaşamadık şimdiye kadar.

Yaklaşık bir sene kadar önce de kızımın çok karıştırıcı bir çocuk olmadığını anlayınca yavaş yavaş aksesuarlar dolapların üzerinde yerlerini almaya başladı. Ama bu seferde alerjik öksürük yüzünden halılar toplandı.

Yani anlayacağınız salonum hiçbir şeye benzemiyor. Eşim eşyaların çekilmesine ve yaşanan dağınıklığa katlanıyordu ama halıların kaldırılmasına çok bozuldu. Çünkü salonu gösteren halıymış!

Evin bahçe katında daha çok yazın kullandığımız bir oturma odası, küçük bir mutfak ve evde bakıcı var iken onun kaldığı bir oda var. Biz de artık bu karışıklığa bir son vermek için yavaş yavaş bahçe katında tadilat yapmaya karar verdik. Büyükçe bir mutfak ve önünde hem rahat rahat oturabileceğimiz hem de kızımın her türlü sanatsal faaliyetlerini gerçekleştirebileceği ve oynayabileceği bir oturma odası yaratmak istiyorum.

Onun için de dekorasyon sitelerini inceliyor ve bahçe katını nasıl daha kullanışlı bir şekilde dekore edebiliriz diye bazı araştırmalar yapıyorum.

Siz de benim gibi ev dekorasyonu konusunda çok yetenekli değilseniz, bu habere göz atmak isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...