15 Aralık 2011 Perşembe

Ece Ajandalarının Hamile Ajandasını Gördünüz mü?


Türkiye’de nesilden nesile güçlü bir geleneğin taşıyıcısı olan Ece Ajandaları, yeni anne olanlarla anne adaylarının çok özel dönemi olan hamilelik sürecini her detayıyla aktarabileceği, anılarını ölümsüzleştirebileceği Hamile Ajandası’nı da porföyüne eklemiş.

Bu mutlu ve heyecanlı döneme ait önemli bilgilerin yer aldığı detaylı içeriğinin yanı sıra fildişi sayfalarına annelerin duygu ve düşüncelerini yazabileceği; bebeklerinin ve kendi hamilelik gelişimlerini de not bölümü ile özenle takip edebileceği Ece Hamile Ajandası, Prof. Dr. Faruk Buyru’nun danışmanlığında hazırlanmış.
Üç yıl boyunca rahatlıkla kullanılabilme özelliği taşıyan Ece Hamile Ajandası, anne adaylarının ve yeni anne olmuş tüm kadınların doktor ve aşı randevularını, bebek odası, doğacak bebeğinin ve kendi ihtiyaçlarını yazabileceği; günlük yaşamının akışını organize edebileceği not ve ajanda bölümleri ile tüm beklentilerini karşılıyor.
Termo deri üstüne gofre ve yaldız baskısı kapağıyla çok özel cildi, arka kapak içindeki cep üzerine ayna ilaveli; kurdele ayraçlı ve lastik muhafazalı şık tasarımı dikkat çeken Ece Hamile Ajandası’nı anne adayları en büyük sırdaşı olarak yanından ayıramayacak.
Uzun yıllar sonra dahi anneliğin en güzel anlarını ve duygularını tekrar tekrar yaşatacak; çocuğuna dünyaya gelmeden önceki dönemiyle ilgili anılarını paylaşmasını sağlayacak Hamile Ajandası, yeşil, pembe, turkuvaz ve lacivert olarak dört ayrı alternatif renkte üretilmiş.
Ürün perakende satış fiyatı: 24,00TL
Satın almak için:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...